Ontmoet de Cast van Ram Leela

1. Shiva Chedie in de rol van Ram

Dag iedereen die dit leest op de officiële website van RamLeela. Mijn naam is Shiva. Shiva Chedie. Ben 19 jaar jong. ICT is mijn studierichting. Verder voetbal en fitness ik mijn vrije tijd. Ik vind het geweldig dat ik de rol van Ram mag spelen. Heb ook als geloofsovertuiging het Hindoeïsme en daarom weet ik precies hoe ik mijn rol als Ram ga overbrengen tijdens de uitvoering van RamLeela. Ik hoop dat jullie massaal komen kijken en wanneer je mij ziet, laat me zeker persoonlijk weten wat je ervan vind of vond. RamRam, "gegroet".

2. Nandini Bindadin in de rol van Sita

Ik ben Nandini Bindadin en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn examenjaar Havo en ben van plan om hierna Docent Biologie te studeren. Daarnaast zit ik op een theaterschool. Ook hier doe ik examen in. Sinds mijn 6e jaar dans ik bij Ashakiran. Overige tijd besteed ik aan sporten, lezen en Netflixen. m.b.t. mijn rol als SITA, dit is geschreven voor mij! Zelf vind ik het best spannend en ben in ieder geval erg enthousiast voor wat er komen gaat. Tot 30 november

3. Rawien Hardin in de rol van Ravan

Ik ben Rawien Hardin en vertolk de rol van Ravan. Ik heb een gezin met als vrouw Radha en 2 kinderen Aashish en Ashmita.  Ik ben leidinggevende op een financiële afdeling van een internationaal bedrijf. Verder Ik doe graag aan krachttraining en post vaak (elke dag) iets daarover op insta:rawien_fit. Ik probeer mensen via mijn post te motiveren en stimuleren om iets aan hun gezondheid en lifestyle te doen. Door Rajni Ghiraw, dansguru van mijn dochter ben ik benaderd voor deze rol. Deze rol en het optreden op toneel zullen echt een uitdaging voor mij zijn en ik kijk er graag naar uit! Het feit dat mijn dochter ook mee doet maakt het helemaal speciaal voor mij. De fotoshoot was in ieder geval leuk om te doen! Ik zie jullie graag in Rotterdam bij theater Zuidplein. 

4. Milan in de rol van Hanuman

Hallo ik ben Milan Bachoe en ben 15 jaar. Ik zit nog op school en ben een Hanuman Bhakt. Hoe cool is het dan om de rol van Hanuman te spelen in het theaterstuk van RamLeela? Verder dans ik ruim 10 jaar bij dansschool Ashakiran en voel me vereerd om deze rol te vertolken. Ik zie je graag tijdens de uitvoering van RamLeela. Jai Shri Ram!

5. Sarwan Chedie in de rol van Laxman

 

Hallo iedereen ik ben Sarwan Chedie. Ik ben 15 jaar. Ik studeer nog en doe graag aan voetballen. Ik heb eerder de rol van Laxman mogen spelen tijdens een andere uitvoering van RamLeela en vond het leuk. Mijn broer speelt de rol van Ram en daarmee voelt deze rol als Laxman net echt! Tot snel in theater Zuidplein.